katalog W3c
Zaloguj
Hasło
Przyjaciele
Łódzkie
www.iso9001.org.pl

ISO 22000

1138  views
OpisSpełnienie wymagań zawartych w ISO 22000 (opierających się na zasadach HACCP, GHP, GMP) pozwala na produkcję żywności o wysokim stopniu bezpieczeństwa oraz jakości. Norma ISO 22000 ma zastosowanie w całym łańcuchu żywnościowym, nie tylko w firmach które zajmują się  produkującą. ISO 22000  umożliwia między innymi przeprowadzanie analiz zagrożeń w odniesieniu do wszelkich środków kontroli oraz bardziej dynamiczną komunikację nawiązującą do bezpieczeństwa żywności pomiędzy dostawcami, klientami  oraz innymi stronami.
Słowa kluczoweISO 22000, Wdrażanie ISO 22000, System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, Wdrażanie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem żywno
arrow_leftarrow_right