Opis | Piec konwekcyjno-parowy to jedno z koniecznych sprzętów w gastronomii w dowolnej restauracji. Dzięki piecom konwekcyjnym możliwe jest zrealizowanie paru ważnych zasad: szybko, niedrogo, prosto, zdrowo i smacznie. Przyrządzane w nim obiady niemal nie tracą na gramaturze i zachowują wszystkie swoje składniki odżywcze. To nieodzowny sprzęt w oprzyrządowaniu kuchni. Odważnie można stwierdzić, że to parę tradycyjnych urządzeń w jednym. W naszym sklepie gastronomicznym macie Państwo opcję wyboru pieców konwekcyjnych o wszelkiej wydajności. W naszym sklepie sprzedajemy marki wszystkich najlepszych producentów sprzętu gastronomicznego. Jeżeli macie Państwo dylemat z doborem właświego urządzenia pomożemy w wyborze. Mamy duże doświedczenie w projektowaniu kuchni w lokalach gastronomicznych. Oferujemy Sprzedaż i serwis sprzedawanych urządzeń gastronomicznych. Posiadamy własnych serwisantów i samochody serwisowe. Na zgłaszane awarie reagujemy bardzo szybko. Nie pozostawiamy naszego klienta bez pomocy. Przeprowadzamy również szkolenia z obsługi pieców konwekcyjno parowy. |